تبلیغات
..:: خانه مد ::.. - آموزش کیک هویج


مخصوص خانم های شیک پوش و با سلیقه

درباره وبلاگ:






Powered by WebGozar

طبقه بندی:


آخرین پستها :


پر بیننده ترین ها :

آرشیو:


پیوندهای روزانه:


صفحات جانبی:


نویسندگان:


ابر برچسبها:


نظرسنجی:


آمار وبلاگ:



پر بیننده ترین ها :


آموزش کیک هویج

نوشته شده توسط:زینب حیدری
پنجشنبه 4 آذر 1389-22:46

آموزش کیک هویج

carrot_cake_whole.jpg


 بر ادامه مطلب کلیک کنید تا طرز تهیه کیک را ببینید.


مواد لازم:

 كره 225 گرم. شكر قهوه ای 225 گرم .تخم مرغ 4 عدد. پوست پرتقال رنده شده یك عدد. آب لیمو ترش یك قاشق سوپ خوری .آرد 175 گرم .بكینگ پودر یك قاشق چای خوری .بادام پودر شده 50 گرم. هویج رنده شده 350 گرم. گردوی ریز شده 115 گرم .قالب گرد به ابعاد 20 سانتی متر یك عدد .

طرز تهیه:

فر را با دمای 150 درجه گرم كنید. كره و شكر را با هم بزنید تا به صورت كرم در آید. زرده و سفیده های تخم مرغ را از هم جدا كنید. زرده های تخم مرغ را تك تك به مخلوط شكر و كره اضافه نمایید. در این مرحله پوست پرتقال رنده شده و آب لیمو را به مواد افزوده و خوب با همزن بزنید تا مواد یك دست شود. آرد و بكینگ پودر را مخلوط كرده و پودر بادام را به آن افزوده و تمام مواد را به مخلوط اولیه بیافزایید و در انتها هویج و گردو را به مابقی مواد اضافه كنید. نهایتاً سفیده های تخم مرغ را در ظرفی جداگانه بزنید و به مواد فوق بیافزایید و به صورت دورانی هم بزنید. مواد را داخل یك قالب كه قبلاً با كاغذ روغنی پوشانده اید ریخته و قالب را مدت یك ساعت و نیم در طبقه ی وسط فر قرار دهید تا رنگ آن قهوه ای روشن شود. بعد از سرد شدن كیك ، كاغذ روغنی را از آن جدا كرده و برش بزنید. توجه: در صورتی كه شكر قهوه ای در دسترس نبود، می توانید از همان مقدار شكر معمولی استفاده كنید.



تاریخ آخرین ویرایش:پنجشنبه 4 آذر 1389 23:00



Powered by
Abzarak.com