تبلیغات
..:: خانه مد ::.. - ( طریقه خشک کردن سبزیجات )


مخصوص خانم های شیک پوش و با سلیقه

درباره وبلاگ:






Powered by WebGozar

طبقه بندی:


آخرین پستها :


پر بیننده ترین ها :

آرشیو:


پیوندهای روزانه:


صفحات جانبی:


نویسندگان:


ابر برچسبها:


نظرسنجی:


آمار وبلاگ:



پر بیننده ترین ها :


( طریقه خشک کردن سبزیجات )

نوشته شده توسط:زینب حیدری
شنبه 1 آبان 1389-16:31

برای اینکه سبزیجاتی که خشک می کنیم رنگ آن تغییر نکند و کاملاً سبز بماند به چند نکته زیر باید توجه کنیم.
- پاک کردن سبزیجات : موقع پاک کردن توجه داشته باشیم که روی سبزیها سفید نباشد یا شته نداشته باشد که هر دو مورد جزء آفت گیاه است و هیچوقت سبزیجاتی مثل نعناع، ریحان، مرزه و .... را با دست روی ساقه بطرف پائین نکشیم و بصورت پرپر پاک کنیم چون سبزی سیاه می شود.
2- شستن سبزیجات : وقتیکه بخواهیم سبزی را بشوئیم اول باید در یک ظرف آب بریزیم (البته آب ولرم) و بعد سبزیها را داخل آب بریزیم تا گل و لای آن شسته شود و با دست سبزی را از توی آب بیرون می آوریم و در سبد می ریزیم ظرف محتوی آب را خالی کرده می شوئیم و مجدداً آب سرد می ریزیم و کمی مایه ظرفشوئی البته روی دستمان می ریزیم و دستها را بهم می مالیم و داخل آب توزیع می کنیم و بعد سبزی را داخل آب نهایتاً 4 الی 5 دقیقه می گذرایم سبزی را از داخل آب بیرون می آوریم و مجدداً آب سرد می ریزیم (عمل بالا باعث انگل زدایی می شود) و سبزی را داخل آب می ریزیم و بعد از اینکه سبزی را از داخل آب بیرون آوردیم هرگز آب را با فشار روی سبزی نمی ریزیم.
3- گرفتن آب سبزیجات : زمانیکه سبزی شسته را در سبد ریختیم با زدن ضربه آب آن را می گیریم و اگر نیاز باشد روی پارچه تمیز پهن می کنیم تا کاملاً آب سبزی گرفته شود.
4- تیز بودن چاقو : وقتیکه سبزیها را بخواهیم خورد کنیم کاملاً چاقو باید تیز باشد در غیر اینصورت سبزیها له می شوند.
5- خشک کردن : سبزیها را روی پارچه تمیز می ریزیم و در مجاورت هوا در سایه آنرا خشک می کنیم و تا زمانیکه سبزیها کاملاً خشک شوند چندین بار سبزیها را با دست جابجا می کنیم تا یک سبزی سبز خیلی خوبی خشک کنیم و این را هم بگویم که می توان جلوی پنکه یا روی فن سبزی را خشک کرد. وهرگز جلوی آفتاب بصورت مستقیم سبزی را خشک نمی کنیم چون تغییر رنگ می دهد. علاوه بر سبزیهایی مثل شوید، جعفری و تره، گشنیز ، شنبلیله و غیره ...... سبزیجاتی مثل فلفل سبز یا فلفل دلمه ای قرمز و غیره آنهار ا هم در سایه مجاورت هوا خشک می کنیم.
پابریکا : که همان فلفل دلمه ای قرمز است. برای خشک کردن آن اول می شوئیم و بعد آن را تکه تکه می کنیم و دانه های آن را بیرون می ریزیم و می گذرایم در سایه مجاورت هوا خشک شودو بعد آسیاب کرده و در شیشه می ریزیم و استفاده می کنیم. پاپریکا یکی از ادویه جات خیلی خوب بشمار می رود.
6- نگهداری سبزیجات خشک : برای اینکه عطر سبزیجات و ادویه جات کاملاً محفوط بماندو از بین نرود آنها را در جای خشک و در شیشه یا ظروف فلزی نگهداری کنیم چون ظروف پلاستیک عطر و بوی سبزیجات و ادویه جات را به خوبی حفظ نمی کند.



تاریخ آخرین ویرایش:- -



Powered by
Abzarak.com